Bezoeken

Welkom bij The Owl Distillery! In de wereld van Belgian Owl, komt u...

  • Een Belgische, streek whisky, die veel medailles heeft gewonnen en in 2011 en 2015 verkozen is als beste Single Malt Whisky van Europa.
  • Een ambachtelijk productieproces ontdekken
  • Authentieke en majestueuze Schotse distillatieketels bewonderen
  • Sterke waarden ondersteunen: duurzame landbouw en fair trade
  • Een jonge en dynamische ploeg ontmoeten achter een grote uitdaging: de beste whisky ter wereld in Belgïe maken! En uiteraard...
  • Van gouden, amber kleuren genieten, fruitige en bloemachtige aroma’s ruiken en hout en pittige smaken proeven...

Individuele bezoekers

DE BEZOEKEN HERVATTEN OP 01/03/2022

Alleen, als kopel, onder vrienden, met de familie of onder collega’s? We bieden bezoeken van 1 of 2 uren om een uitzonderlijk product, zijn streek van herkomst, en zijn productieproces te ontdekken.

Meer info

Groep

Met uw vrienden, uw familie, uw collega’s of businesspartners? We bieden groepsbezoeken het hele jaar door, op het moment dat u schikt, om de productiegeheimen van Belgian Owl te ontdekken.

Meer info

Zaalverhuur

U wilt van uw event een uitzonderlijk moment maken, uw gasten in een warme sfeer ontvangen, voor een verrassing zorgen, en emotie wekken?
We stellen u voor het bezoekerscentrum te privatiseren voor uw vergaderingen, team buildings of maaltijden, andere privé of professionele belangrijke afspraken.

Meer info

Ontdekkingsbon

Doe iemand een plezier met een origineel geschenk. Onze unieke, respectabele Belgische stokerij is een Haspengouwse parel die echt de moeite waard is om verkend en gedeeld te worden.

Een didactische ontdekkingstocht van onze streek, van het veld tot in de fles.